cabin envy artist studio

This artist’s studio in Norfolk was designed by Threefold Architects and the north facing back looks out onto the changing wheat field [no P.M jokes]. I really like the cabin’s carbon neutral status with sheep’s wool insulation, rain water harvesting and ethically sourced building materials. The row of windows are placed so that once inside you can see the changing scene between the horizon and the sky with the emphasis on the latter.

All photos from http://www.threefoldarchitects.com/projects/the-long-studio/

Advertisements

About Ruth

I am an actor and theatre maker, I moved down to the SW of England 17 years ago with my partner and son. Five years ago we bought a chalet on the Rame Peninsula and are fully embracing life of the cliff.
This entry was posted in Cabins, home and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s